DEN PERFEKTE JULEGAVEN!

annonse ism. Dr. Ankerstjerne

Jeg regner med at det er flere enn meg som forsøker å ta vare på huden sin på best mulig måte. Selv er jeg veldig opptatt av gode produkter som gir masse fukt og pleie, men prøver også hele tiden å passe på nok søvn, ha et balansert og næringsrikt kosthold samt å drikke nok vann gjennom hele dagen. Er jeg dårlig på noe av dette er huden kanskje den første som «sier ifra».

Mine favoritter samlet i en gave med rabatt!

Jeg er veldig fan av produkter som lukter lite, føles naturlig og pleiende og som smelter godt inn i ansiktet. Derfor kan jeg med hånden på hjertet anbefale den norske (!) hudpleieserien fra Dr. Ankerstjerne. Serien er så god at jeg har begynt å ta den med på ferier, hytta og hvor enn jeg drar. Elsker spesielt rensen som er et must hver morgen og kveld. Den gir en utrolig god følelse av «renhet», og du skjønner hva jeg meir når du har får testet den!

Nå får du alle mine favoritter samlet i «THE SET» med 10% rabatt! En perfekt julegave til deg selv, mamma, søster eller venninne. Se lenger ned for pris og produkt!

Kjøp produktene samlet i «THE SET» og få 10% rabatt!

Produktene er utviklet av et norskt legepar, og de har som mål å gjøre effektiv hudpleie enkelt å bruke. Produktene har veldig gode resultater på de studiene de har hatt, og resultatene er vurdert av uavhengige dermatologer i et stort internasjonalt selskap.

10 % RABATT PÅ “THE SET”

«THE SET» gir alt huden trenger og kommer pakket i en luksuriøs gaveeske som inneholder følgende:

  • WASH the day off; en mild og effektiv ansiktsrens – favoritten min! 150 ml – kr. 290,- HER
  • SUPERFOOD vitamin face gel, en serum gele med høyt innhold av aktive vitaminer. Inneholder blant annet niacinamide i 4%, dexpanthenol i 5 % og naturlig vitamin C. 50 ml – kr. 850,- HER
  • ANTI-AGE night cream, en rik og nærende antiage nattkrem som beskytter hudens barriere funksjon og reparere gamle skader ved å styrke kollagen nettverket. 50 ml – kr. 890,- HER
  • ANTI POLLUTION day cream, den perfekte beskyttelse mot luftforurensning! ANTI POLLUTION day cream inneholder eksepsjonelle fuktgivende egenskaper og beskyttelse mot luftforurensningsrelatert hudskader med den innovative ingrediensen Citystem. 50 ml – kr. 790,- HER

Bestiller du ALLE 4 produktene fra Dr. Ankerstjerne kan du bestille de HER med hele 10% rabatt!

Vil du teste produktene fra Dr. Ankerstjerne kan du bestille de HER med hele 10% rabatt!

Spør meg gjerne om du lurer på noe, og gled deg til «WASH the day off» produktet hver morgen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer