EN DRØM Å HA I HUS!

– annonse Kärcher –

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er den i huset som liker å støvsuge, vaske og holde rent. Det er bare å spørre Jørgen Han er ganske så oppgitt over meg ettersom jeg lovte å støvsuge hver dag etter at vi fikk oss hund. Men til gjengjeld gjør jeg jo mye annet i huset så vi er et godt team Jørgen & jeg.

Men, når det er sagt er det faktisk noe som har gjort hverdagen vår enklere. At vi ikke har skaffet oss dette før forstår jeg ikke, og denne hadde vært helt fantastisk også når barna var mindre. Gulvet var jo så og si alltid oversvømt av mat, melk og rester.

Derfor er jeg super HAPPY for å ha fått den nye FC 7 batteridrevne gulvvaskeren til Kärcher. Den er faktisk like bra som de sier, og kjøkkengulvet har aldri vært enklere å holde rent. Fordelen er at du ikke lengre trenger å støvsuge før du mopper, noe som igjen sparer deg for masse tid! I tillegg tar den opp hundehår og mine lange hårstrå som Jørgen finner overalt i huset takket være et hårfilter. Den står på ladning på kjøkkenet og kan enkelt brukes akkurat når jeg trenger det. Virkelig helt genial

Vil du lese mer om denne fantastiske maskinen kan du se HER.

Snatchy er veldig nyskjerrig på hva dette er, men enn så lenge holder hun seg langt unna maskinen♥

De 4 rullene dekker et stort område så om du skulle søle melk, saus egg ol tar den alt i et jafs. I tillegg lukter det så rent etterpå.
Enkel å lade på kjøkkenet, og den står diskret i hjørnet. Alltid lett tilgjengelig og alltid full av strøm om uhellet skulle være ute. I tillegg er det deilig å ha et rent kjøkkengulv fri for hår og smuler i hverdagen.

FC 7 gulvvasker fra Kärcher

 • batteridrevet
 • samler tørr og våt smuss i ett steg
 • du trenger ikke støvsuge før du vasker
 • tar opp hår ved hjelp av et hårfilter
 • enkel å bruke og enkel å lade
 • Gulvet blir opp til 20% renere enn med vanlig mopp
 • Vannvolum og rotasjonshastighet kan stilles inn i to ulike vaskemoduser for å matche gulvtypen.
 • Maskinen har i tillegg en boost-funksjon for flekker som sitter.
 • Batteriet har en driftstid på 45 minutter, nok til å vaske et område på ca 135 kvm. Gulvvaskeren passer til alle type harde gulv (fliser, parkett, laminat, PVC, vinyl, stein) og glir smidig over gulvet

Kärcher har fokus på bærekraft, og dette har hatt stor betydning for driften helt siden det familieeide selskapet ble grunnlagt for over 80 år siden. De ønsker å ta ansvar for miljøet, og med bærekraftsprogrammet «Sustainability Excellence» har de satt seg som mål å drive frem alle punktene i deres bærekraftsstrategi innen 2020♥

Som du ser kan skaftet bevege seg om du skal under skap og hyller. Skaftet kan bøyes helt ned til gulvet så den er veldig praktisk.

Spør om du lurer på noe. Jeg har brukt denne i noen uker nå, og den får virkelig kjørt seg. Det eneste du tilfører er friskt vann og litt såpe som du kjøper med. Love it!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer