BESKYTTER DU ANSIKTET I VÅRSOLA?

– annonse i samarbeid med Dr. Ankerstjerne –

Våren er her, og jeg blir alltid minnet på hvor sterk sola er etter å ha kjent på de første solstrålene. Nå er jeg 40 år så huden min er faktisk helt avhengig av god beskyttelse for å holde seg bra. Angrer litt på at jeg ikke var så opptatt av dette i begynnelsen av tyveårene, men det er aldri for sent. Har tross alt vært veldig flink siden jeg fikk barn, og det er snart 13 år siden!

Mine hudpleierutiner har alltid vært enkle, men jeg har vært flink til å rense, påføre masse fukt og holde huden ren etter at sminken er fjernet hver eneste dag. Absolutt ingen unntak! Ettersom jeg bruker makeup daglig er det et must for meg å fjerne alt før jeg legger meg. For det er virkelig verdens beste følelse å legg seg med et rent ansikt. Kanskje slenger jeg på en ansiktsmaske innimellom også❤️

Dr. Ankerstjerne er et merke jeg gjerne løfter litt ekstra opp. Ikke bare er det fantastiske og skånsomme produkter, men de er norske i tillegg! Deres hudpleiefilosofi er å gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke, og det er akkurat det de gjør!

Solen er på vei og jeg elsker denne årstiden! Akkurat som jeg våkner litt til livet igjen, og er det noe vi trenger i disse dager så er det vel en god dose ekstra energi. Men som jeg skrev tidligere, jeg blir like overrasket over hvor sterk solen er selv på ettermiddagen. Derfor er det super viktig å beskytte huden, og spesielt ansiktet ettersom vi fortsatt har på oss en del klær.

Dagkrem «URBAN PROTECTION» (SPF 30) fra Dr. Ankerstjerne er midt i blinken nå! Det er en dagkrem som har solfaktor SPF 30, men som også har en del aktive ingredienser som gjør huden godt. (fin å bruke året rundt) Enkel å påføre etter rens, og før makeup. Liker ekstra godt at den sklir lett inn i huden uten å bli for fet. Derfor er det også enkelt å påføre makeup på i etterkant. Avslutter med å smøre restene på hendene mine, for de har jeg faktisk glemt å være snill med hele livet. Plutselig ble de rynkete Les mer om dagkremen HER.

Ansiktsrens «Wash The Day Off» – dette er en stor favoritt hos meg! Dette produktet er et absolutt «must have» produkt, og om renhet har en lukt så er det denne. Vasker bokstavelig dagen av, og er pleiende med masse fukt. Uparfymerte og mild. Elsk på dette produktet! Les mer HER.

Vil du lese mer om disse fantastiske produktene kan du gjøre det HER.

 

Produktene er utviklet av det norske legeparet Stine og Andre Ankerstjerne, og jeg digger at de har fokus på eksklusive, men få hudpleieprodukter. Da blir det ikke så vanskelig å bruke produkter som faktisk virker. Produktene er spesielt tilpasset skandinaviske forhold og Norges skiftende sesonger.

Alle produktene er veganske, og inneholder ikke parabener eller mikroplast

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer