FIN KVALITETSTID MED BARNA!

annonse i samarbeid med Albert

Er det flere enn meg som likte matte på skolen? Jeg hadde jo både fysikk, kjemi og matte på skolen, og matte var kanskje det faget jeg likte aller  best. Derfor synes jeg det er kjempe gøy å repetere matten med barna, og jeg blir kanskje litt for ivrig innimellom. I tillegg til å bistå med lekser har vi også jobbet en del med Albert som fungerer som en morsom digital mattehjelper.

Prøv Albert gratis HER. Begrenset tilbud på nettstedet nå, benytt anledningen til å registrere deg før den går tom!

Albert er som nevnt en digital mattehjelper som gjør matte både gøy og lærerikt på en kreativ måte, og innimellom glemmer barna at det er matte de faktisk gjør. Er så heldig å få hjelpe niesene mine innimellom, og akkurat nå har jeg gått gjennom både brøk og gange med Mille.

Det som er fint med Albert er først og fremst at de lærer matte på en morsom og kreativ måte, og det er et veldig pluss at de følger skolens læreplan så innholdet blir relevant.

 

Det som kanskje gjør dette enda mer spennende for barna er at oppgavene er mer spillinspirert enn vanlige lekser, og jeg merker at det skaper en positiv nysgjerrighet. Innholdet er basert på forskning, og utviklet av erfarne pedagoger, lærere og forskere så materialet er virkelig gjennomtenkt. I tillegg bidrar både fargene, figurene og oppsettet til at det skaper mer lek enn «øve» på matte følelsen.

Er du interessert i utviklingen til barna dine kan du enkelt følge med på en foreldrerapport som gir deg en oversikt over utviklingen hos barna dine. Her får du tilgang til statistikk, hvilke oppgaver som er gjort og hva som står igjen for å komme til neste nivå!

Prøv Albert gratis HER! Begrenset tilbud på nettstedet nå, benytt anledningen til å registrere deg før den går tom!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer