TAKE OFF MED BOYSA!

– annonse @govisitdenmark –

Jeg har sett så mye frem til å reise på høstferie sammen med familien, og jeg kan seriøst ikke huske sist vi tok flyet sammen. Tror det må ha vært til Spania for 2 år siden, men vi alle har savnet å reise de siste årene. Nå er vi på farten igjen!

Turen går til Aarhus i Danmark, og ettersom vi har vært her tidligere vet vi også at det er masse å finne på for en aktiv familie som oss. Visit Denmark har hjulpet oss med en kjempe spennende reiseplan så vi er klare for å oppleve Aarhus på siste beste.

Selv om det føles ut som om jeg har pakket i hele dag kom vi oss i mål, og klokka 15 satt vi kursen mot Gardermoen. Gutta er kjempe spent, og jeg ser at de setter stor pris på å gjøre noe sammen som familie etter et par år med litt lite impulser. Snatchy er hos oppdretter, og selv om vi savner henne altfor henter vi henne igjen søndag kveld.

Jørgen og jeg snakket akkurat om hvor nærme Danmark egentlig, og hvorfor man ikke tar turen hit oftere. Du finner masse aktiviteter for store og små, og jeg gleder meg til både god mat og fine opplevelser med gutta.

Vi ankommer Aarhus i kveld, sjekker inn på Landal Søhøjlandet og er klare for sykkeltur i Søhøjlandet i morgen. Starter med Sandwich pick-up (frokost on the go antar jeg), og begynner å sykle retning Klostermølle, Sukkertoppen og Den Genfundne Bro i morgen tidlig. Ettersom Max og Leo elsker å sykle tror jeg morgendagen kommer til å bli skikkelig bra.

Jeg lover å holde dere oppdatert på reiseruta vår slik at dere kan få noen gode tips på veien om dere kan tenke dere en Danmarkstur med familien. Vi skal gå opp løypa for dere og forhåpentligvis finner dere noen gode tips til en mulig tur til Danmark

Nå er det retning Aarhus. Snakkes i morgen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer